Jennifer Hagberg

Kategori: Kost

#lovefrukost

avocado & tomat på knäckebröd, en halv kopp kaffe, smoothie: hallon, halv banan, kvarg, lättmjölk, solrosfrön

9c

Hej! Kände att det var dags att komma tillbaka till bloggvärlden nu.. För två timmar sen kom jag hem ifrån min sista första skoldag på Hovåsskolan! Det ska bli lite kul att komma igång igen och få ha fullt upp hela tiden och behöva planera alla dagar. Tyvärr så är jag sjuk (blev det ifrån lägret) men jag kommer gå till skolan ändå för att inte missa något. Vill dock ändå bli frisk så snart som möjligt så gjorde precis en smoothie med en massa blåbär (skandinaviska blåbär innehåller mest vitaminer och nyttiga ämnen utav alla bär och frukter som finns, hehe) och skärde upp en kiwi. Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och surfa runt lite, kanske göra lite matte. Dagens outfit kommer kanske sen, men jag kommer iallafall försöka börja med det igen. 
   

bra avslut

Har varit på Liseberg med mina kusiner hela dagen, kom hem för någon timma sedan och var lite hungrig så skärde upp lite vattenmelon och grönsaker. Nu kollar jag på matchen och planerar lite för imorgon! Har en video som jag ska lägga upp här också, gör det lite senare :)

idag serveras ..

banan & kanelpannkakor. originalrecept från den här bloggen men jag hade; 1 ägg, 2/3 banan, 3 msk mjöl, bakpulver, lite honung, vaniljsocker, 1-2 teskedar kanel och 1-1,5 dl mjölk


Upp