Jennifer Hagberg

resö

har varit på resö två nätter med pappa, det har varit jättemysigt och igår åkte vi ut med båten i flera timmar. först försökte vi fiska makrill (gick inte så bra dock), sen åkte vi till en "hemlig" ö som pappa hittade och brukade hänga på när han var liten. sjukt fint där, helt genomskinligt vatten och "ren" botten! nu ska jag hinna träffa så många kompisar som möjligt innan det är dags att ta en sista helg till resö innan allt kör igång igen. på måndag och tisdag nästa vecka har vi två isträningar, och sen åker vi på läger tors-sön på öckerö. ska bli så kul att få träffa laget och börja en ny säsong igen

sprid ut bensinen över solnedgången
riv ner staden
häll ut havet ända bort till horisonten
tysta ner musiken

bra avslut

Har varit på Liseberg med mina kusiner hela dagen, kom hem för någon timma sedan och var lite hungrig så skärde upp lite vattenmelon och grönsaker. Nu kollar jag på matchen och planerar lite för imorgon! Har en video som jag ska lägga upp här också, gör det lite senare :)

idag serveras ..

banan & kanelpannkakor. originalrecept från den här bloggen men jag hade; 1 ägg, 2/3 banan, 3 msk mjöl, bakpulver, lite honung, vaniljsocker, 1-2 teskedar kanel och 1-1,5 dl mjölk


2 veckor

Cyklade till Amundön igår med Elin och hennes mamma, vi badade och solade där ute i några timmar. Elin hoppade från klippan också men badkrukan i mig stoppade mig från det. Runt halv fem cyklade vi hemåt igen för att göra i ordning oss och duscha osv. Sen träffades vi på spårvagnen och mötte upp Mamma och Andreas på Avenyn för att äta en hamburgermiddag på Hardrock. Efter det gick jag och Elin runt i stan och fotade lite, och tillslut hamnade vi vid hamnen. Sen satt vi på spårvagnen och sjöng på Håkan hela vägen hem. Nu kommer vi inte ses på två långa veckor! Men jag kommer förhoppningsvis inte vara i stan hela tiden utan sticka iväg till resö några dagar. 

sommar jag älskar dig

Är ledsen för den extremt dåliga uppdateringen här, men jag vill verkligen passa på och njuta så mycket som möjligt av det som finns kvar på sommarlovet. Om en månad sitter jag ju där, tillbaka i skolbänken och ska kämpa i två terminer som kommer avgöra hela min framtid i stort sett. Kommer behålla bloggen och definitivt blogga ibland, speciellt när skolan börjar för det är ett bra sätt att hålla i ordning på allt som man ska göra och så. 

Nu det senaste har jag börjat träna igen, försöker börja springa (har haft skadade knän så länge jag kan minnas typ..), gör min sjukgymnastik och försöker få tillbaka musklerna jag en gång hade. Dels för att vi snart börjar träna konståkning igen, dels för att det känns jävligt bra!

För en stund sedan kom jag hem från stranden och har hunnit fixat med lite bilder. Innan dess så sprang jag och letade efter en vit bikiniöverdel på Frölunda, hittade dock istället en massa andra kläder som fick följa med hem. Ska jag visa det?  

bra dag

Två bilder från en av de bästa dagarna hittills under sommarlovet. Tillsammans med de två bästa i världen besökte jag Håkanberget (efter många om och men hittade vi äntligen dit). Och imorgon går vi på galapremiären av "Känn ingen sorg". Käraste Håkan, käraste sommar <3